Geef een saunabon cadeau

saunabon

Omdat ik een saunabon cadeau heb gekregen voor mijn verjaardag, wil ik deze aanrader delen met de lezer van dit blog. Omdat ik mijzelf nooit de tijd gun om dit te gaan doen en hier nu wel tijd voor heb gemaakt omdat ik dit cadeau kreeg. Heb ik besloten om vaker te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat elke mens af en toe een moment van totale ontspanning nodig heeft in ons drukke bestaan. Mijn heeft het zo’n goed gedaan dat ik niet alleen een schone en zachte huid had, maar ook de innerlijke rust voelde. Om eerlijk te zijn was dit het beste cadeau wat ik kon krijgen en daarom zou ik dit een ander ook graag cadeau willen doen.

saunabon

Ik kijk erg uit naar het volgende bezoek

Van de saunabon heb ik dankbaar gebruik gemaakt en nu zorg ik dat ik minstens één keer in de maand te vinden ben bij de Thermen Nijmegen. Niet alleen voor een bezoek aan de sauna ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je eens op de website kijkt, dan zal je al snel ontdekken dat hier vele faciliteiten te beleven zijn. Voor volgende week heb ik een lichaamsmassage gepland staan. Het is heerlijk om hier naar uit te kijken wanneer ik weer in een drukke week ben beland. Kortom, met de juiste ontspanning bouw je snel weer energie op om weer door te kunnen gaan. Dus waar wacht je nog op?

saunabon